El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'enramada de Festes comença a instal·lar-se aquest dilluns

Camió que s'utilitzarà en la instal·lació de l'enramada.

Durant 8 nits la brigada municipal d'obres instal·larà els trams d'aquesta ornamentació

La nit d'aquest dilluns 17 de febrer comença la instal·lació de l'enramada de Festes amb els 19 trams de la plaça d'Espanya. La col·locació seguirà aquest dimarts amb 20 trams en Sant Nicolau, dimecres continuaran amb 19 també a Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

Una vegada passe el darrer autobús, al voltant de les 22 hores se seguirà el procediment dels darrers anys, seguint totes les mesures de seguretat que marca la llei actual. Hi haurà tall de trànsit a la part de baix del C/ Sant Tomàs, desviament cap al C/ Sant Jaume, a més en els carrers L'Escola i Sant Blai es desviarà el trànsit pel C/ Sant Tomàs direcció cap al pont de Sant Jordi.

La setmana vinent dilluns acabaran l'Avinguda País Valencià, amb els 15 trams restants, dimarts serà el torn del Mossén Torregrosa, Sant Tomàs, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres estaran als carrers Pintor Casanova (Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 17 trams, i acabaran el dijous amb els 15 trams dels carrers Sant Francesc i L'Escola. La Policia Local ja està col·locant les plaques pertinents per avisar de les prohibicions d'aparcaments en cada tram.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, recorda que l'enramada "sempre comença a col·locar-se en aquestes dates perquè necessita dues setmanes per completar la instal·lació i després es començarà amb el castell, que és el que està a la part de dins del magatzem on es guarden les peces, d'aquesta manera el castell estarà col·locat l'1 d'abril. A l'hora de desmuntar se segueix el procés contrari, per dipositar-ho tot de nou en el magatzem municipal".

Camió que s'utilitzarà en la instal·lació de l'enramada.