El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'enramada de Nadal brilla enguany amb lluny pròpia a més indrets del Centre

Enramada al carrer El Camí

L'Ajuntament d'Alcoi ha ampliat l'abast de l'enramada municipal, que aquestes festes cobrirà més de la meitat del recorregut de la Cavalcada. Els indrets que estrenen enramada seran la plaça d'Espanya, els carrers Gonçal Barrachina i El Camí, així com l'avinguda País Valencià.

La xifra de motius propis de l'enramada s'amplia a 89, 60 dels quals han sigut instal·lats enguany amb un cost de 100.000 €. El disseny dels motius serà el mateix d'aquells que ja es podien contemplar l'any passat en el carrer Sant Nicolau i Sant Llorenç, que ja disposaven d'enramada municipal. Als llums es pot contemplar un Rei a camell i motius modernistes, tot fabricat amb materials actuals i d'última tecnologia.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi reconeixen haver tingut problemes a l'hora d'instal·lar les llums a El Camí i País Valencià, a causa de l'amplada dels dos carrers. Al mateix temps, la decoració havia d'adaptar-se a la plaça d'Espanya, on la instal·lació no era de balcó a balcó sinó als fanals. Això hauria pogut ocasionar els retards apuntats per alguns grups de l'oposició.

El regidor de Festes, Raül Llopis, considera que "el repte consistia a mantenir el disseny però adaptar-lo amb garanties a les circumstàncies dels nous llocs on s'havia de col·locar, crec que el repte s'ha assolit i tenim una enramà única i inigualable".