El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'enramada nadalenca s'encendrà a partir del dissabte 30 de novembre

Enramada de Nadal, als carrers del Centre d'Alcoi.

Serà a les 19.30 h quan es faça coincidir, tant el descobriment del cartell -i la signatura del mateix per l'autor- com l'encesa de l'enramada.

A partir del 30 de novembre la presència del Nadal serà més visible als carrers d'Alcoi. Aquesta és la data escollida perquè s'il·lumine l'enramada nadalenca, i també perquè es col·loque el cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis a la façana de l'Ajuntament.

Serà a les 19.30 h quan es faça coincidir, tant el descobriment del cartell -i la signatura del mateix per l'autor- com l'encesa de l'enramada. "Aquest acte tradicionalment s'ha fet els darrers anys l'1 de desembre, però aquest any hem pensat que aquest dia serà diumenge, i buscant una major participació de públic, especialment de la infància, serà el dissabte 30", ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Els cartells presentats al Concurs de la Cavalcada d'aquest any es podran veure en l'Àgora del 2 al 27 de desembre. De dilluns a divendres de 17 a 20 hores, excepte els dies festius.