El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EOI d'Alcoi amplia la matrícula extraordinària fins al 20 de setembre

Façana de l'EOI d'Alcoi

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi ha ampliat un dia el termini de matrícula extraordinària, fins al divendres 20 de setembre a les 23.59 h. L'ampliació de la matrícula ve donada a conseqüència de l'episodi de pluges torrencials de la setmana passada.

L'admissió extraordinària ha començat aquest dilluns 16 amb l'obertura de l'assistent telemàtic per al segon període de matrícula de tot l'alumnat. Enguany la Conselleria d'Educació ha simplificat el procés d'admissió a les EOI, per tal que l'alumnat es puga inscriure telemàticament d'una manera molt més senzilla amb una nova plataforma a través del web.

L'assignació de places d'aquest segon termini es farà pública el dimecres 25 de setembre. Els candidats que hagen obtingut plaça en aquest període extraordinari hauran de formalitzar la matrícula fins al divendres 4 d'octubre, lliurant la documentació requerida a les instal·lacions de l'escola oficial d'idiomes d'Alcoi (Av. Andalusia, 4).

La matrícula en aquest segon termini es podrà realitzar d'acord a les 53.542 places que han quedat vacants a tot el País Valencià. D'aquestes, 8.578 corresponen a les 9 EOI de les comarques d'Alacant, entre elles la d'Alcoi.