El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EOI torna a obrir matriculacions aquesta setmana

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi resol qualsevol dubte en el telèfon 965533660. Però també expliquen detalladament tots els passos a seguir en aquest enllaç. El termini de noves matrícules finalitza el dijous 17 de setembre a les 23:59 hores.

Atenció, nou període de matriculació per a l'Escola Oficial d'idiomes d'Alcoi. Obert ara mateix i durant tot el dijous 17 de setembre. Et facilitem contactes i enllaços.

Si t'has animat a estudiar un altre idioma, com alemany, anglés, francés o el nostre valencià, pots matricular-te en l'Escola Oficial d'Idiomes d'Alcoi. El termini d'inscripció és breu, del 15 al 17 de setembre, però el procés és senzill: tan sols cal demanar plaça en aquest enllaç- El 22 de setembre s'informarà de l'adjudicació de les places, i del 23 de setembre al 2 d'octubre és el termini per a presentar tota la documentació. Si tens qualsevol dubte, tots els passos a seguir es detallen en la web de l'EOI, o en la web de la Generalitat per a les matrícules telemàtiques.

Des de l'EOI expliquen que les proves de certificació que estan fent-se aquest mes es desenvolupen amb total normalitat, i complint amb tots protocols sanitaris, tant per als exàmens orals com per als escrits. A més, des de l'EOI valoren "la col·laboració de tot l'alumnat i professorat en la bona marxa de les proves de certificació"; i fan "una menció especial a l'ajuda prestada per la Policia Local d'Alcoi".