El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

León Grau és el nou president d'AITEX

Rafael Pascual ha sigut el president d'AITEX en els últims 4 anys, i en aquest temps ha impulsat, per exemple, la creació d'un Departament Institucional per potenciar la formació.

Ha sigut vicepresident de l'Institut Tecnològic des de l'any 2016, i ara ocuparà el lloc de Rafael Pascual, qui ha sigut el president durant els últims 4 anys. El gran projecte que té per davant Grau és el trasllat de la seu a Batoi.

L'Assemblea Extraordinària d'AITEX ha triat nou president després que Rafael Pascual haja acabat el seu mandat de quatre anys. I el nou president és el reconegut empresari León Grau.

Grau ha sigut vicepresident d'AITEX des del 2016, i ara es posa al capdavant del Consell Rector amb un intens programa per als pròxims anys: el trasllat de l'Institut Tecnològic fins a Batoi. Recordem que ja s'han iniciat les primeres licitacions d'un projecte on s'invertiran 29 milions d'euros en total, i que es preveu tindre acabat per al 2023. León Grau és molt conegut per la seua faceta empresarial, en Hilaturas Miel o Enrile; però també pel seu activisme en associacions: ha sigut president de la federació empresarial ACETEX, membre de l'Associació Valenciana d'Empresaris, i president de la patronal ATEVAL. Actualment també és Conseller en Unión Alcoyana Seguros.

Substitueix en la presidència d'AITEX a Rafael Pascual, qui no abandona l'institut, sinó que passa a formar part del Consell Rector. Dels seus quatre anys de treball queda, per exemple, el Departament Institucional impulsat per ell, i que ha potenciat una formació molt concreta i relacionada amb la necessitat empresarial. Amb aquest departament AITEX també ha tret les seues primeres ajudes socials. Rafael Pascual va participar en el seu últim acte com a president la passada setmana, en una donació de mascaretes i bates.