El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EP Alcoi presenta la moto amb la que competiran a la 5a edició del MotoStudent 2018

Pre-Moto 3/AM

El pilot serà l'alacantí Elías Duréndez.

La competició tindrà lloc entre el 3 i 7 d'octubre.

El 'Engineering Proyect Alcoi' (EP Alcoi) ha presentat per fi la fase final de la seua moto 'Pre-Moto 3', amb la que competiran per a la 5a edició del 'MotoStudent 2018', una competició internacional en el que altres universitats participaran amb els seus propis prototips. En total participaran 47 equips, entre el 3 i 7 de setembre. Tota una setmana de pura velocitat i competició.

L'EP Alcoi, es tracta d'estudiants de la Universitat Politècnica de València, Campus d'Alcoi, que es van unir per una mateixa passió, les motos. La idea de participar amb la seua pròpia producció va sorgir dos anys enrere, i és ara quan han aconseguit fer possible una meta que tenien present des de fa molt de temps. Cal destacar que tot açò no haguera sigut possible sinó fora per l'ajuda dels patrocinadors, entre els quals s'inclou Unió Alcoyana o el BigMat.

Pre-Moto 3/AML'equip en total són 18 participants, en els que s'inclou el pilot, Elías Duréndez, qui ha donat les gràcies per la confiança que està prestant tot l'equip i ha mostrat la gran emoció que té per participar en 'MotoStudent 2018'. Pel que fa a l'EP Alcoi, els estudiants que es troben dins del projecte són Víctor Silvestre, David Tamarit, Quique Berga, Antonio Vidal, David Fernández, Iñaki Blanquer, Kilian Díaz, Carlos Villalba, Jaime Palos, Jordi Valor, José Manuel Berdugo, Pau Vilaplana, Ricardo Soria, Rafa Blasco i Roberto Juan, i com no, el seu professor, qui va confiar en aquesta idea des del principi, Javier Colomina.

EP Alcoi/AM

Després de tant de temps i esforç, estan a poques setmanes per a complir una de les seues metes, competició la qual tindrà lloc entre el 3 i 7 de setembre.