El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EPSA i la Universitat Politècnica de València celebren 50 anys de relació en un acte al carrer

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'autoritats que, històricament, han fet possible aquesta relació.

El pròxim 7 d'abril a les 20h se celebra a Plaça Ferràndiz i Carbonell un acte per commemorar la integració de l'EPSA dins de la UPV. Serà el primer dels actes organitzats amb esta finalitat. Hi haurà música en directe i un homenatge a ex directors, ex rectors i ex alcaldes.

L’acte de commemoració dels 50 anys de relació entre l’antiga Escola Industrial (EPSA) i la Universitat Politècnica de València tè lloc el pròxim 7 d’abril a les 20h a la Plaça Ferràndiz i Carbonell. Va ser en 1972 quan l’EPSA s’integra a la Universitat Politècnica de València com a “Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Alcoi” (EUITIA), només un any després de la creació oficial de la pròpia Universitat.

Esta serà la primera de les activitats que ha preparat el Campus d’Alcoi de la UPV per a donar inici a una sèrie d'activitats que es prolongaren durant 2022. El solemne acte també estarà amenitzat amb música en directe, homenatge a ex directors, ex rectors i ex alcaldes que han fet possible que el campus cresca.

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'autoritats que, històricament, han fet possible aquesta relació. També assistirà l'actual director del Campus d'Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu; l'equip directiu del campus; i part de l'equip rectoral actual, encapçalat pel rector José Esteban Capilla.

L’acte es podrá seguir en directe al canal de youtube del Campus  d’Alcoi.