El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'equip de govern contestà col·labora amb 3.000 € en la lluita contra el Coronavirus

Integrants del govern socialista de Cocentaina.

Els vuit regidors i regidores del govern socialista de Cocentaina han donat vora 3.000 € dels seus sous per a ajudar en la lluita contra la Covid-19. La donació ha permés adquirir material per a l'Hospital Verge dels Lliris i col·laborar en estudis d'investigació contra la pandèmia.

Amb un part de la donació s'han adquirit deu termòmetres per a l'hospital comarcal, que amb la seua tecnologia d'infrarojos eviten el contacte de l'aparell amb la pell del pacient. Els aparells es van emportar el passat dilluns a l'hospital; el mateix oferiment se li va fer també al Centre de Salut de Cocentaina.

L'altra part del fons recaptat s'ha ingressat a l'Institut de Salut Carlos III, entitat espanyola de referència internacional en matèria de salut pública i investigació biomèdica, ara centrada en els projectes d'investigació sobre el SAR-COV-2 i la COVID 19.

Des de l'equip de govern socialista consideren que "l'esforç col·lectiu i directe per a millorar la situació és urgent i necessari i hem volgut col·laborar econòmicament perquè el compromís amb les persones és la nostra marca de govern i d'identitat".