El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'equip de Pau Bernabéu

L'equip de Bernabéu
  • Bernabéu els descriu com un equip amb la suficient experiència docent i de gestió com per a aconseguir un Campus de 4.000 alumnes

El candidat a la direcció del Campus d'Alcoi ha fet públic l'equip de professors que l'acompanyaran com a subdirectors si aconsegueix el triomf el pròxim novembre.

Els futuribles subdirectors que acompanyarien Pau Bernabéu si accedeix a la direcció del campus d'Alcoi de la UPV són els següents:

 

Miguel J. Reig Pérez. Subdirector en Cap d'Estudis i Innovació Educativa és professor del Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials des de 1995, i ha impartit docència en diverses titulacions dins de l'àrea de l'Enginyeria dels Processos de Fabricació. És Doctor Enginyer Industrial per la UPV i desenvolupa la seua labor investigadora en l'Institut de Tecnologia de Materials, treballant en l'actualitat en col·laboració amb el Servei de Traumatologia de l'Hospital de Sant Joan (Alacant) en l'estudi i modelització 3D de pròtesis personalitzades.

 

 

Lucía Agud.Albesa. Subdirectora de Formació Permanent, Títols Propis i Formació en línia. És professora del Departament de Matemàtica Aplicada des de 2001. Llicenciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat de Saragossa (1989-1994). Posseeix un Màster Universitari en Investigació matemàtica i dos títols propis de la UPV: Especialista en Pedagogia Universitària i Expert Universitari en Formació Online. Doctora en Matemàtiques per la Universitat de Saragossa sobre el tema de Transformada Wavelet i Aàlisi Multirresolució. Pertanyent durant diversos anys al grup d'investigació d'Anàlisi Funcional i mesures vectorials de la UPV.

 

 

David Cuesta Frau. Subdirector de Relacions Internacionals. És professor del Departament d'Informàtica de Sistemes i Computadores des de 1996, havent impartit ocència en les titulacions de Telemàtica, Electrònica, i Informàtica en la UPV, així com en altres universitats nacionals i estrangeres.
És Doctor Enginyer de Telecomunicacions per la UPV des del 2001 i lidera el grup d'Investigació d'Informàtica Industrial GIICA de l'Institut Tecnològic d'Informàtica de València des de 2005. Ha realitzat una gran quantitat de publicacions científiques, moltes en col·laboració amb investigadors estrangers, i ha participat i liderat multitud de projectes nacionals i europeus. Va ser Subdirector de Relacions Internacionals i Comunicació entre 2003 i 2004.

 

 

Beatriz Eixerés Tomás. Subdirectora d'Alumnat. És professora del departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials de la UPV des de l'any 2001, i ha impartit docència àmplia i variada dins de l'àrea de l'Enginyeria Mecànica, fonamentalment en les titulacions de grau en Enginyeria Mecànica i grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, així com en el Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials.
És Enginyera de Materials per la Universitat Politècnica de València. Es troba desenvolupant la tesi doctoral en el Programa de Doctorat en Enginyeria i Producció Industrial. És Especialista en disseny mecànic i en simulació i càlcul per elements finits.

 

 

José María Gadea. Subdirector per a la dinamitzacióinterna del Campus.  És alcoià i treballa al Campus d'Alcoi de la UPV des de 1983. La major part de la seua trajectòria ha estat lligada al Departament de Mecànica dels Mitjans Continus i Teoria d'Estructures, en el qual ha impartit entre altres assignatures, Elasticitat i Resistència de Materials, Teoria d'Estructures i Estructures Metàl·liques i de Formigó
És Doctor Enginyer per la UPV i en l'actualitat treballa en caracterització acústica i vibratòria de materials del camp de l'Acústica Arquitectònica.

 

 

José Manuel Diez Aznar. Subdirector d'Infraestructures, Comunicació i Foment. És professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la UPV. Des de 1993 en la *EPSA, ha impartit docència en l'àrea d'Enginyeria Elèctrica en matèries relacionades amb l'automatització i visualització de processos industrials, instal·lacions elèctriques en baixa tensió i sistemes domòtics per a la gestió d'edificis.
És Doctor Enginyer Industrial per la UPV i el seu camp d'investigació actual és l'anàlisi de les pertorbacions i potències ineficients en les xarxes elèctriques, així com el disseny d'equips de compensació per a millorar la qualitat en els subministraments d'energia elèctrica.

 

 

Javier Silvestre Blanes. Subdirector de Càtedres d'Empresa, Ocupació, Empreniment  I+D+i.  És Professor del Departament d'Arquitectura de Computadors des de 2000 on ha impartit assignatures relacionades amb arquitectura de computadors, xarxes i sistemes informàtics.
És Doctor en Arquitectura de Computadors des del 2004 per la UPV, i ha treballat en aspectes relacionats amb les xarxes multimèdia, en particular en la visió per computador, les xarxes industrials i xarxes de sensors. És membre de l'Industrial Electronic Society de l'IEEE, i pertany al subcomité FA10 Computer Vision and Human-Machine Interaction in Industrial and Factory Automation.