El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’equip rectoral de la UPV es reuneix en Alcoi per a tractar el futur del campus

José Capilla, rector de la UPV, abans de la reunió

Entre els temes que s'han tractat en la reunió está l'ampliació de les infraestructures en l'edifici AITEX i el despreniment de la Beniata.

José Capilla, rector de la UPV, i Pau Bernabéu, director del Campus de la UPV Alcoi, han avançat abans de la reunió els temes que s'anaven a tractar. Entre ells han destacat l'ampliació d'infraestructures en l'edifici d'AITEX, el despreniment de la Beniata i la gestió de la plantilla docent del campus.

Aquest matí s'han reunit al Campus de la UPV d'Alcoi l'equip rectoral de la UPV i l'equip directiu del campus d'Alcoi. Aquesta reunió forma part de les visites que realitza l'equip del rectorat de la UPV a tots els campus que té la universitat. “Estic segur que serà una reunió molt productiva, perquè hi ha una gran faena darrere, on s'han detectat els temes d'interés per a tractar amb el Campus” ha avançat José Capilla.

Entre els temes que s'han tractat está l'ampliació de les infraestructures en l'edifici AITEX, el despreniment de la Beniata, els projectes de gestió de la plantilla docent, les necessitats de personal, assumptes pressupostaris, etc.

Quant al tema de les infraestructures, relacionat amb la cessió de l'edifici d'AITEX al campus de la UPV d'Alcoi, Capella ha declarat: “hi haurà una ampliació important per al futur del Campus d'Alcoi. En el pressupost d'enguany i del qual ve tenim ja prevista alguna reserva per a possibles inversions que requerisquen aquesta inversió”.

El rector, quant al despreniment del vessant de la Beniata ha afirmat: “és un tema complex, calia determinar la titularitat dels terrenys i d'altra banda les causes del lliscament. Estem clarament arribant a un acord amb l'Ajuntament i d'una forma col·laborativa el resoldrem. Hi ha diverses alternatives però estan per determinar-se encara”. En aquest àmbit, és considerable destacar que, després de diverses reunions entre el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, i la vicerectora d'Infraestructures de la UPV, Débora Domingo, treballen en una solució de manera col·laborativa.

Pau Bernabéu, director del Campus de la UPV d'Alcoi ha afegit abans de la reunió:”Volem agrair al rectorat les nombroses visites que estan fent mensualment. Hi ha temes que estan resolent-se i ara és el moment de posar-los damunt de la taula i, sobretot, escoltar a tota la comunitat de professors per a veure quina és la seua opinió”