El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'equip sub-17 del PAS Alcoi, 8é millor equip d'Europa

Imatge de les xarxes socials del PAS Alcoi

Equip patrocinat per Unión Acoyana Seguros

Alcoi ha estat present a escala europea gràcies a la participació de l'equip sub-17 del PAS Alcoi en l'Eurokey Cup, on els 16 millors equips del vell continent han participat a Blanes.

El PAS Alcoi ha aconseguit la 8a posició en l'Eurokey Cup. La primera fase la van superar, ja que passaven els 8 primers i els alcoians hi han aconseguit entrar en aquest grup d'equips privilegiats. Després de passar aquesta complicada fase per estar al Top 8, els emparellaments han sigut els més complicats.


L'equip d'Alcoi, únic representant del territori valencià en aquesta Eurokey Cup, ha hagut de jugar contra els que serien els dos finalistes (Benfica i Sporting de Portugal). El torneig, que ha tingut final amb sabor lusso, se l'ha emportat el Benfica per un contundent 1-6. Un altre dels rivals en els quals ha jugat el PAS Alcoi ha sigut l'Igualada, actual campió d'Espanya.


Cal recordar que el principal patrocinador del PAS Alcoi ha sigut Unión Alcoyana Seguros, on es va fer la presentació d'aquesta competició per als alcoians. L’equip ha estat format per Nicolás Seguí, Teresa Payá, Marc Castañer, Íker Jover, García, Ivo Vidal, Javi Alós, Javi Verdú i Pau Gandía. L’entrenador dels ‘xavals’ és Pere Cañellas, actual jugador del primer equip de l'Alcodiam.