El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'L'Era d'Aquari', de Jordi Peidro, ja a la venda

"He fet quaranta anys. Anant-me molt bé les coses, he sobrepassat la meitat de la meua vida i, encara que en mirar enrere em trobe satisfet, no deixe de pensar en els somnis que en algun moment vaig tindre i que potser no podré realitzar...". Àlex és el protagonista de l'Era d'Aquari'.

Un viatge en el Transsiberià que no suposa tan sols un viatge físic, sinó també intern, un repàs a "certes qüestions vitals". 

Ja ha eixit a la venda la nova novel·la gràfica de l'autor alcoià Jordi Peidro. 'L'Era d'Aquari' ens transporta fins al Transsiberià per a fer un viatge, però no sols físic, sinó també per la ment del protagonista, "fa repàs a certes qüestions vitals i moments durs que es viuen a la vida", explica l'autor. Però no es tracta d'un drama, sinó d'una història "que combina viatge, anècdotes, personatges estrafolaris i moments de comèdia". Tot en eixe ambient únic que aconsegueix Jordi Peidro amb el seu dibuix. 

'L'Era d'Aquari' va estar guardonada en 2019 amb el premi Novel·la Gràfica que atorga la Institució Alfons el Magnànim. I ara ha sigut editada en els dos nostres idiomes: valencià i castellà, per part de l'Editorial Andana. La seua eixida a la venda estava prevista per abans, però les circumstàncies dels últims mesos no l'han deixat vore la llum fins ara. La presentació oficial, també prevista enmig de la crisi, el 2 d'abril a l'IVAM CADA d'Alcoi, ha hagut de ser ajornada amb una data encara per confirmar. Però la història ja pot arribar a ta casa, busca 'l'Era d'Aquari' a la teua llibreria habitual.