El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les 3 pel·lícules d'aquest novembre al Cicle de Cinema en Valencià

El Cicle de Cinema en Valencià està organitzat pels gabinets de normalització lingüística del campus d'Alcoi de la UPV i l'Ajuntament d'Alcoi, amb col·laboració de la Conselleria d'Educació amb el programa "Sempre teua, la teua llengua".

L'entrada és lliure però limitada a la capacitat de la sala, i donades les circumstàncies cal inscripció prèvia. T'oferim tota la informació.

Aquest novembre torna el Cicle de Cinema en Valencià, amb tres projeccions al Centre Cultural Mario Silvestre.

La primera, aquest dijous 12 de novembre, amb Una casa, la família i un miracle ('La casa di famiglia'), d'Augusto Fornari. Una comèdia familiar on quatre fills intenten crear l'entorn més adequat per al seu pare, qui acaba de despertar d'un coma. El metge li recomana tornar a la seua llar, però els fills han venut la casa, i ara intentaran recuperar-la.

La segona serà el 19 de novembre amb The Beast ('Biseuteo'), de Lee Jung-Ho. Un thriller sur coreà de dos detectius que competeixen per atrapar a l'assassí d'una xiqueta.

I la tercera i última pel·lícula serà el 26 de novembre amb 10 dies sense la mama ('10 giorni senza mamma'), d'Alessandro Genovesi. De nou una comèdia italiana amb la família com a punt central. En aquest cas es tracta d'un pare que es queda a càrrec a temps complet dels seus fills durant 10 dies, mentre la mare visita la seua germana.

 

Totes les projeccions són a les 19 hores. L'assistència al cicle de cinema en valencià és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia per assegurar les distàncies i l'aforament. Cal enviar les dades personals: nom i cognoms, DNI i telèfon, a gabinet-valencia@alcoi.org.