El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les ajudes del Pla Resistir a Ontinyent arribaran a nous sectors professionals

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.
  • Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 1 i 10 de setembre.

La tercera convocatòria, que compta amb un pressupost de 150.000 euros, beneficiarà a perruqueries i centres d’estètica.

L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana la tercera convocatòria de les ajudes “Parèntesi”, al marc del pla autonòmic “Resistir” per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid. Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 1 i 10 de setembre i estes ajudes van dirigides a perruqueries i altres centres de tractaments de bellesa i estètica amb el codi de CNAE 9602.

Aquesta última convocatòria està dotada amb un import de 150.000 euros, i se suma a les ajudes ja repartides entre 309 establiments de la ciutat per un valor de 655.019,40 euros a través del Pla Resistir I i II.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb aquesta tercera convocatòria s’esgotarà l’excedent de les anteriors convocatòries. Amb esta nova convocatòria l’Ajuntament podrà destinar ajudes a altres activitats també afectades per la pandèmia i que no havien estat contemplades en les anteriors dues convocatòries.

Cal recordar que, les sol·licituds s’atenen per ordre de presentació, trobant-se el text de la convocatòria i tota la documentació necessària per a la tramitació a la web de l'Ajuntament d'Ontinyent, www.ontinyent.es. Pablo Úbeda incidia en la importància de presentar la documentació de forma completa i sense errades per agilitzar el procés.