El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les ajudes esportives no professionals augmenten 2000 euros

Les ajudes esportives no professionals augmenten 2000 euros / ajuntament d'Alcoi
Poden acollir-se els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d'àmbit superior al provincial

Han augmentat les ajudes per a esportistes no professionals 2017 de 8000 € a 10.000 € i poden acollir-se a elles els alcoians que disputen competicions d'àmbit superior al provincial.

El Butlletí Oficial de la província d'Alacant ha publicat les bases de la convocatòria anual d'ajudes a esportistes no professionals. Enguany té una partida de 10.000 euros, 2.000 més que els anys anteriors. Tots els esportistes no professionals alcoians que disputen competicions d'àmbit superior al provincial, és a dir, autonòmic, nacional o internacional poden acollir-se a elles i el termini per presentar sol·licituds estarà obert fins al pròxim 6 de novembre.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, diu que "es tracta d'ajudes que van dirigides a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per mantenir un nivell competitiu en acudir a campionats autonòmics o nacionals. La finalitat d'aquesta línia d'ajudes és que l'Ajuntament done suport als esportistes de la ciutat que estan competint, perquè disposen de millors condicions de progressar i aconseguir les seues metes" i que "aquests esportistes duen el nom d'Alcoi per tota la Comunitat i l'Estat, amb les dificultats que suposa compaginar l'esport amb els estudis o el treball, considerem que tenen un gran mèrit, per això hem considerat aquest any augmentar la quantitat total de les ajudes".

El mínim per a rebre és de 500 euros i un màxim de 2.000 i es beneficiaran un màxim de 14 esportistes, d'acord amb la puntuació obtinguda pels aspirants que hagen superat el mínim exigit i fins a esgotar el crèdit destinat.