El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les alcoianes Júlia guanyen dos Premis Ovidi quedant entre les més premiades del 2017

Estela Tormo i Lídia Vila formen Júlia, un els grups més guardonats en els Premis Ovidi 2017./ Jordi Arques

Premi a la Millor Producció i Arranjaments i Premi al Millor Disseny pel disc 'Pròxima B'

L'Auditori de Castelló va acollir aquest dijous a la nit el lliurament dels XII Premis Ovidi que, com cada any i organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor, reconeixen els treballs discogràfics - en valencià - més destacats de la temporada. El grup d'Alcoi Júlia, format per Estela Tormo i Lídia Vila, va tornar a casa amb dos premis: Millor Producció i Arranjaments i Millor Disseny pel seu disc 'Pròxima B'. Resultant una de les formacions més guardonades d'aquesta edició

L'Auditori de Castelló va acollir aquest dijous a la nit el lliurament dels XII Premis Ovidi que, com cada any i organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor, reconeixen els treballs discogràfics - en valencià - més destacats de la temporada. El grup d'Alcoi Júlia, format per Estela Tormo i Lídia Vila, va tornar a casa amb dos premis: Millor Producció i Arranjaments i Millor Disseny (un treball de Magda Arques i Sofía Hernández) pel seu disc 'Pròxima B'. Resultant així, amb dos premis d'entre quatre nominacions, una de les formacions més guardonades d'aquesta edició.

L'acte de lliurament dels Premis Ovidi es va celebrar en el marc de la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música que reuneix als professionals i les professionals del sector durant aquests dies a Castelló de la Plana. 

Recordem que les Júlia no eren l'única representació alcoiana en aquesta dotzena edició els Premis Ovidi. També competien en les seues respectives categories els Tito Pontet (amb el seu disc 'Candela'), Cavallo (amb 'Ethiopiques / Bum Bum Bum'), Verdcel (amb 'De plantes, talaies i cims (i una aroma)'), We Are Not Brothers (amb 'No som germans remixes') i, per part de les nostres comarques, El Diluvi (amb 'Ànima').

Pròxima B by Júlia