El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les alevins del CGR Alcoi, subcampiones d'Espanya en conjunts

Durant el campionat / RFEG

Blanca Agudo, Daniela Pico, Ana Silvestre, Paula Torregrosa i Paula Hinojar formen el conjunt que ha fet un espectacular campionat

El CGR Alcoi ha viatjat fins a Saragossa per disputar la Fase 2 de la Copa d'Espanya de Conjunts Iberdrola. Han aconseguit ser subcampiones en la Copa d'Espanya de Conjunts en aleví i subcampiones en la Copa d'Espanya de Conjunts per autonomies amb la Comunitat Valenciana.

Blanca Agudo, Daniela Pico, Ana Silvestre, Paula Torregrosa i Paula Hinojar formen el conjunt aleví absolut del Club Gimnàstica Rítmica Alcoi. Han viatjat fins a Saragossa per participar en la Copa d'Espanya de Conjunts, representant a la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana.


Han sigut subcampiones tant en conjunts com en conjunts per autonomies. En la classificació general han aconseguit la mateixa puntuació que el primer, el Huelva. Ambdós han aconseguit un 11.350, però les andaluses han sigut les guanyadores.


El treball fet pel CGR Alcoi aquesta temporada ha estat espectacular. Una de les gimnastes, Daniela Picó, també ha participat fa uns dies al Campionat d'Espanya en Mallorca.