El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les alumnes de Batoi preparen vídeos, cartells i poemes pel 25N

AMB VÍDEO: visitem el CIP FP Batoi en el 25N

Encara trobem rastres de masclisme en les cançons que escolten els joves, on en les frases que es diuen amb normalitat cada dia. Les estudiants del CIP FP Batoi s'han apropat a aquesta realitat des de diferents vessants com la música, la poesia, o fins i tot l'actualitat. Ens ho expliquen en el vídeo. 

ARAMULTIMÈDIA visita el CIP FP Batoi, on les alumnes ens expliquen tot el que han treballat pel 25 de Novembre, dia contra la Violència de Gènere. Tant primer com segon del grau de Tècnic en Animació Sociocultural han treballat durant les últimes setmanes en aquest tema, però cada grup ha triat el mètode i les vies. Així, han buscat un poema que parla de relacions tòxiques, o han estudiat les lletres de les cançons que escolten habitualment. També s'han fixat en les frases que diuen cada dia, i en les notícies que veuen en els mitjans de comunicació. I s'han adonat que ho veuen tot amb una normalitat que no hauria de ser així, i fan una crida a alçar la veu quan es veu alguna actitud que no encaixa en un món tolerant. Un grup d'alumnes de Batoi ens ho explica tot en el vídeo. 

I si vols saber més sobre el CIP FP Batoi, tan sols has de revisar les seues xarxes socials, tant en Facebook, com Twitter i Instagram.