El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les alumnes del taller d’ocupació “Forma’t Alcoi” treballaran a l’Ajuntament

Visita de Toni Francés i Alberto Belda a l'aula de "Forma't Alcoi" / Ajuntament d'Alcoi

Aquest taller d'ocupació ha rebut una subvenció de 240.206,40 euros de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

El taller d’ocupació “Forma’t Alcoi” començarà el seu treball a l’Ajuntament d’Alcoi desenvolupant diferents tasques en departaments del consistori. Les deu dones que formen part d’aquest programa han estat rebent classes teòriques relacionades amb l’administració des de finals del 2020.

En desembre de l’any passat l’Ajuntament d’Alcoi posava en funcionament un nou taller d’ocupació “Forma’t Alcoi”. Un projecte per al qual es van contractar deu persones aturades i tot un equip docent per a formar a aquests empleats a Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (Certificat de Professionalitat de nivell 1) i Activitats Administratives en la Relació amb el client (Certificat de Professionalitat de nivell 2). 

Passat el temps de la formació teòrica les deu dones contractades en “Forma’t Alcoi” iniciaran el seu treball en diferents llocs del l’ajuntament per posar en pràctica tots els coneixements apresos. L’alcalde, Toni Francés, i Alberto Belda, regidor d’ocupació han visitat el taller per veure a les empleades abans de la seua incorporació. 

Les persones contractades han explicat que moltes d’elles duien en l’atur tant de temps que ja havien perdut l’esperança de tornar a fer faena i que amb aquest contracte de 12 mesos en “Forma’t Alcoi”, a més d’aprendre coses noves, han trobat de nou la motivació.