El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les associacions d’Alcoi “compten amb tu” per a que les Trobades per la Solidaritat siguen un èxit

Cristian Andrés Ferrándiz Corbí ha guanyat el concurs de cartells.

Les entitats i associacions solidàries d’Alcoi seran protagonistes a una nova Trobada per la Solidaritat que se celebrarà al Passeig de Cervantes aquest dissabte 30 de setembre a partir de les 17 h. Diumenge també hi haurà activitats que relacionen salut i esport com és Zumba per l'ELA i Alzheimer, i la Volta als ponts per l'Alzheimer.

Aquesta iniciativa, amb el lema ‘Comptem amb tu’, la va convocar el Consell de Benestar Social d'Alcoi amb la col·laboració de Nirvel Fundación. La regidora de Polítiques Inclusives, Aroa Mira, anima tothom a participar en les activitats durant tot el cap de setmana i en especial en aquestes Trobades Solidàries que se celebraran de 17 a 21 h del dissabte 30 de setembre.

Mira recorda que per primera vegada s’ha convocat un concurs per crear el cartell que il·lustra les Trobades. En aquest cas, Cristian Andrés Ferrándiz Corbí ha guanyat el concurs de cartells. Participen 30 entitats i des del consistori animen a que “tothom conega les entitats des de l’àmbit sanitari o de prevenció”. Monica Cots, tècnica de Cooperació de l’Ajuntament d’Alcoi, conta que per amenitzar les Trobades s’ha organitzat una inauguració i distintes actuacions musicals.

Solidaritat també en diumenge
A banda de les Trobades, el diumenge 1 d’octubre s’han organitzat dues activitats que s’expliquen a continuació, com és la VII edició de Zumba per l’ELA i Alzheimer, i la III Volta als Ponts per l’Alzheimer: