El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les associacions GARA i AECC d’Alcoi organitzen el II Canicross Solidari ‘Pates i Peus’

Les associacions GARA i AECC d’Alcoi organitzen el II Canicross Solidari ‘Pates i Peus’ / Cartell
La cita serà diumenge dia 25 de febrer a les 8.30 h des de Batoi

Per segon any consecutiu, les associacions GARA i AECC d’Alcoi organiotzen el II Canicross Solidari ‘Pates i Peus’, que serà, diumenge dia 25 de febrer a les 8.30 h des de Batoi

El dia 25 de febrer se celebra per segon any consecutiu i de la mà del Grup d'Alcohòlics Rehabilitats d'Alcoi (GARA), l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i el Club Canicross Alcoi un Canicross Solidari els beneficis del qual es destinaran a ambdues entitats.

L’inici de la cursa serà des de la Via Verda, en Batoi, i han d'estar tots de 8.30 h a 14 h. La cursa de 8 km arrancarà a les 10 h del matí, mentre que la marxa ho farà a les 11 h i serà de 5 km.

Per a participar en la carrera és indispensable que es participe amb el material reglamentari per a fer canicross. Tant en la carrera com en la marxa els gossos que participen hauran de passar un control veterinari. La recollida de dorsals i els controls veterinaris seran de 8’ 30h a 9’ 45h en aqueixa mateixa localització.

L'objectiu d'aquesta activitat és visibilitzar el treball i labor d'ambdues associacions i des de GARA ajudar a combatre l'estigma que existeix entorn de les persones amb trastorn addictiu.

Les inscripcions estan ja obertes i fins al pròxim dia 21 de febrer. El cost de la mateixa és de 10 € o 15 € amb motxilla de l'esdeveniment i s'han de realitzar a través de la plataforma Clic’N’Run.

Tota la informació sobre la reglamentació, informació de la carrera, horaris i inscripcions es pot trobar en el blog: https://clubcanicrossalcoy.wordpress.com/