El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Aules de la Gent Gran i les Danses Al-Azraq participaran en la Fira Modernista

La Gent Gran ballarà el divendres 23 de setembre una vegada finalitze el pasacarrers en el que també participen

Danses Al-Azraq ofereix un taller gratuït en les seues instal·lacions per ensenyar a ballar vals abans de la cita de la Fira Modernista. Serà divendres 2 de setembre de 19h a 21h.

La Gent Gran ballarà el divendres 23 de setembre una vegada finalitze el pasacarrers en el que també participen. Ho faran a la Placeta de Ferràndiz i Carbonell i amb la col·laboració de Danses Al-Azraq.

Paqui Ruiz, professora de les Aules de la Gent Granha explicat la intenció de l’activitat de ball: “Volem que la gent participe en lo que son els vals d’eixa època. Convidarem a  la gent a que isca a ballar i aprenga el vals per excel·lència de l’època modernista”. I ha afegit que “estan tots molt emocionats de poder participar ja en normalitat després de la pandèmia”.

Ana Francés, de Danses Al-Azraz, ha agraït l’esforç en l’organització de la Fira Modernista i ha anunciat que s’ha organitzat un taller per aprendre a ballar vals, obert a tots els públics. Serà en la seu de l’acadèmia de Danses Al-Azraq el 2 de setembre de 19h a 21h de la nit.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha destacat que “el bonic de la fira son estes sinérgies que apareixen entre entitats”, com és el cas de la que s’ha creat entre les Aules de la Gent Gran i Danses Al-Azraq.