El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les baixes temperatures anticipen l'arribada dels Reis Mags

Alcoi ha registrat aquest 3 de gener la temperatura mínima en allò que portem d'any; fins a -0,4 °C han marcat els termòmetres en alguns punts de la ciutat durant la matinada. La temperatura ha baixat fins als -4,1 °C als peus de la Serra de Mariola.

Els -0,4 °C han sigut enregistrats a l'estació meteorològica d'ACIF, i prova d'aquests valors és la gelada que s'ha pogut apreciar en alguns cotxes de la ciutat o l'estat de congelació de la piscina del Preventori. No obstant això, les temperatures al nucli urbà d'Alcoi han assolit aquesta matinada valors mínims sensiblement superiors a 0 °C, concretament a l'estació meteorològica ubicada a Santa Rosa, que ha marcat 0,7 °C.

Quant a les previsions per als propers dies l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) augura que el 4 i 5 de gener les temperatures mantindran aquesta tònica, i oscil·laran entre valors negatius i positius. Açò significa que l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient estarà marcada per les baixes temperatures. El que no s'espera per a aquests dies és pluja, així que -excepte per les baixes temperatures- el campament reial, el ban reial i la cavalcada podran dur-se a terme sense contratemps climatològics.

Tabla de previsions d'AEMET per als pròxims dies