El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. Publicades les bases del concurs del cartell de la Cavalcada

Cavalcada del Reis Mags d'Alcoi 2018//AM

El premi per al cartell guanyador serà de 1.100 euros. A banda, es farà una exposició amb totes les obres presentades a concurs a l'Àgora, del 3 al 27 de desembre.

El període de presentació del disseny del cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada dels Reis Mags és des del 29 d'octubre fins al 5 de novembre.

Raül Llopis, regidor de Festes, ha explicat que «recordem que les bases es publicaven a mitjan octubre, deixant molt poc temps perquè els dissenyadors feren els seus cartells, per aquest motiu els darrers anys publiquem les bases amb prou temps perquè tinguen més temps per fer les seues creacions. Volem que així més gent puga prendre part al concurs i fer que la nostra Cavalcada, la més antiga del Món, tinga encara més difusió».

El Jurat Qualificador puntuarà cadascuna de les obres presentades, tenint en compte aspectes tècnics i artístics, valorant l'originalitat dels treballs, l'estètica, la tècnica, la composició, la creativitat, etc., puntuant cada aspecte de 0 a 5 punts.

Les obres podran presentar-se al Departament de Festes, situat a l'ajuntament, d'11.00 a 14.00 hores, des del dilluns dia 29 d'octubre al dilluns 5 de novembre de 2018 (ambdós inclusivament)

El cartell guanyador serà fixat a la façana de l'ajuntament l'1 de desembre de 2018 a les 20 hores i les bases es poden consultar a aquest enllaç.