El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Les biblioteques municipals obriran a partir de l'11 de maig

Prestatgeria de llibres a la Biblioteca Central Ricardo Senabre.
  • S'ha procedit a la desinfecció de totes les biblioteques durant el confinament.
  • Els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.
  • Per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic.

Amb l'inici de la primera fase de desescalada, a partir del dilluns 11 de maig, les biblioteques municipals d'Alcoi obriran les seues portes. Únicament per a préstecs en sala i devolucions. No hi haurà consulta en sala, ni premsa, ni préstec de portàtils ni sala d'estudis. A partir del dia 25 de maig s'amplia el servei a consulta en sala.

Fase 0

Prèviament, amb la Fase 0 que començarà el dilluns 4 de maig, l'Arxiu estarà obert per a consultes en sala mitjançant reserva prèvia (per correu arxiu@alcoi.org o telèfon 965537143), únicament en horari de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

Fase 1

L'horari de préstecs i devolucions serà en la Biblioteca Central Ricardo Senabre, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h. La resta de centres (Biblioteca Tirisiti, Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres. Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti quedem suspeses i passen a ser en modalitat en línia.

Fase 2

En la fase 2, a partir del dilluns 25 de maig, s'amplia el servei a consulta en sala, però amb un aforament màxim del 30%. No hi haurà premsa ni préstec de portàtils. L'horari en la Biblioteca Central Ricardo Senabre es manté respecte a l'anterior fase. L'horari de la Biblioteca Tirisiti s'amplia, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h.

Les dues sucursals urbanes (Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres. Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti queden suspeses i passen a ser en modalitat en línia.

Mesures de seguretat i higiene

Seguint instruccions de les autoritats sanitàries, s'ha procedit a la desinfecció de totes les instal·lacions durant el confinament. Com a mesures de prevenció, s'ha disposat que, per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic, i tots els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.