El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les biblioteques municipals obriran a partir de l'11 de maig

Prestatgeria de llibres a la Biblioteca Central Ricardo Senabre.
  • S'ha procedit a la desinfecció de totes les biblioteques durant el confinament.
  • Els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.
  • Per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic.

Amb l'inici de la primera fase de desescalada, a partir del dilluns 11 de maig, les biblioteques municipals d'Alcoi obriran les seues portes. Únicament per a préstecs en sala i devolucions. No hi haurà consulta en sala, ni premsa, ni préstec de portàtils ni sala d'estudis. A partir del dia 25 de maig s'amplia el servei a consulta en sala.

Fase 0

Prèviament, amb la Fase 0 que començarà el dilluns 4 de maig, l'Arxiu estarà obert per a consultes en sala mitjançant reserva prèvia (per correu arxiu@alcoi.org o telèfon 965537143), únicament en horari de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

Fase 1

L'horari de préstecs i devolucions serà en la Biblioteca Central Ricardo Senabre, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h, i els dissabtes de 9:30 h a 14 h. La resta de centres (Biblioteca Tirisiti, Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres. Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti quedem suspeses i passen a ser en modalitat en línia.

Fase 2

En la fase 2, a partir del dilluns 25 de maig, s'amplia el servei a consulta en sala, però amb un aforament màxim del 30%. No hi haurà premsa ni préstec de portàtils. L'horari en la Biblioteca Central Ricardo Senabre es manté respecte a l'anterior fase. L'horari de la Biblioteca Tirisiti s'amplia, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h.

Les dues sucursals urbanes (Biblioteca Uixola i Biblioteca Zona Nord) obriran únicament de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres. Totes les activitats programades en la Biblioteca Tirisiti queden suspeses i passen a ser en modalitat en línia.

Mesures de seguretat i higiene

Seguint instruccions de les autoritats sanitàries, s'ha procedit a la desinfecció de totes les instal·lacions durant el confinament. Com a mesures de prevenció, s'ha disposat que, per a poder accedir a les biblioteques, es facilitaran guants i gel hidroalcohòlic, i tots els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 15 dies abans de retornar al préstec públic.