El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les biblioteques públiques habiliten una plataforma per descarregar llibres i revistes

Tots els préstecs de documents (llibres, revistes, DVD, etc.) de les bilbioteques municipals estan prorrogats automàticament fins a l'1 d'abril.

Llibres, revistes, àlbums infantils, còmics, etc. És el material que la Direcció General de Biblioteques d'Alcoi ha posat a disposició de tots els usuaris com a mesura excepcional per a fer més suportable el confinament que estem patint aquests dies.

Amb aquesta mesura es permet donar d'alta temporal a la plataforma eBiblio Comunitat Valenciana. L'únic que cal fer és enviar un correu electrònic a l'adreça biblioteca@alcoi.org facilitant les següents dades personals: noms i cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon i adreça postal.

Aquestes inscripcions són de caràcter temporal i es donaran de baixa automàticament en sis mesos. Per a mantenir la condició de lectors s'ha de renovar el carnet en obrir la biblioteca. Les dades d'accés (usuari i contrasenya) s'enviaran pel mateix correu electrònic de contacte.

BIVIA

Un altre dels recursos en línia que disposen els usuaris és el portal documental BIVIA, en el qual és pots accedir a la premsa retrospectiva d'Alcoi, des de 1865 fins ara, fonoteca de música festera, o videoteca de la Mostra de Teatre i Exposicions del Centre Cultural, entre altres recursos.

Pròrroga dels préstecs

D'altra banda, tots els préstecs de documents (llibres, revistes, DVD, etc.) de les bilbioteques municipals estan prorrogats automàticament fins a l'1 d'abril. Per a qualsevol dubte els usuaris seran atesos per telèfon de 8 a 15 h (965537143) i a qualsevol hora per via telemàtica (biblioteca@alcoi.org).