El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les cadires de festes d'Alcoi per a veïns i abonats es poden retirar del 14 de gener al 22 de març

Cadires abans de l'entrada / AM

Els preus oscil.len entre 18 i 8 euros. 

Passa el Nadal Alcoià i la maquinària dels Moros i Cristians torna a posar-se en moviment. L'Associació de Sant Jordi (ASJ) ha decidit que entre el 14 de gener i el 22 de març siguen les dates per retirar les cadires en cas de ser abonat, a excepció de dissabtes, diumenges i festius.

Concretament, l'horari serà de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h en les dates indicades. Els preus per a abonats oscil·len entre els 18 i els 8 euros. La reserva de cadires i tribunes s'ha de formalitzar en la seu de l'ASJ.

Una de les restriccions que posa l'ASJ és al voltant de la bona organització de les entrades i els coneguts 'paseantes'. El document sobre la venda de cadires, signat per l'estament fester, contempla que "el titular de la cadira o tribuna que li corresponga ocuparà durant el transcórrer de les entrades, l'espai que tinga assignat, així com també podrà accedir al mateix per les vies que s'establisquen en les vegades que estime oportú, però sota ningun concepte l'usuari podrà circular lliurement pel recorregut oficial de les entrades i processó, ni ocupar els corredors d'accés i evacuació".

Tota la informació la podeu trobar ací