El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Cambres de Comerç d'Alcoi i Alacant signen un conveni per oferir projectes en municipis propers a Alcoi

Juan Bautista Riera, Vicente Morata i Enrique Rico
Ha sigut l'últim acte d'Enrique Rico com a president de la Cambra alcoiana

El conveni signat per les cambres d'Alcoi i Alacant té com a objectiu l'execució, per part de la institució alcoiana, de programes i projectes en municipis propers a Alcoi però integrats en la demarcació de Cambra Alacant. Cal destacar que la institució alacantina té un àmbit provincial i la d'Alcoi, local. Amb el conveni, la d'Alcoi podrà oferir programes no només en la capital de L'Alcoià.

La rúbrica del conveni ha sigut l'últim gran acte d'Enrique Rico. El pròxim president serà elegit cap a maig de 2018. També l'ha signat Juan Bautista Riera, president en funcions de Cambra Alacant. A la firma hi ha assistit Vicente Morata, president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana.

Rico ha destacat que "les cambres han de treballar perquè els empresaris funcionen millor". Juan Bautista Riera recorda que aquest acord no suposa en cap moment cessió de territori, ja que “la llei de Cambres deixa ben clar quin és l'àmbit d'actuació de cada Cambres. El nostre objectiu és ajudar a la Cambra d'Alcoi i a ajudar a les empreses de la zona. Junts segur que podrem fer més i millors programes d'ajuda als empresaris”.

Per la seua banda, Vicente Morata s'ha congratulat d'aquesta "col·laboració fructífera" perquè "les cambres han passat temps roïns on ningú confiava en les cambres".