El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pablo de Gracia representa la Cambra d'Alcoi en el tradicional esmorzar d'inici de curs amb tots els representats de l'Economia valenciana

Esmorzar a l'Albufera

José Vicente Morata: "És el moment de què la Comunitat Valenciana estiga a l'agenda del Govern d'Espanya..."

També han participat en aquest esdeveniment empresaris, representants d'entitats financeres i polítics autonòmics

El president del Consell de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, va organitzar el 31 d'agost del 2018 el tradicional esmorzar de principi de curs.

A l'encontre van assistir els presidents de les cambres de València, Alacant, Castelló, Alcoi i Oriola, directors i representants territorials d'entitats bancàries i d'empreses destacades de la Comunitat Valenciana. Pablo de Gracia, flamant president de la Cambra d'Alcoi, debutava en aquest tradiciona emorzar on assisteix els representants polítics i empresarials de tota la Comunitat. 

A més, també van assistir el president de la Generalitat, Ximo Puig, el conseller d'Hisenda, Vicent Soler i Rafael Climent, conseller d'Economia Sostenible.

Durant l'esdeveniment el president de les Cambres de la Comunitat, José Vicente Morata, va reivindicar que malgrat totes les dificultats que puguen haver afectat al comerç i l'economia de les nostres empreses, s'està creixent un 2,8 per cent a l'any, el sector serveis està creixent, les exportacions ha augmentat un 2,1 per cent i el turisme ha pujat un 5,1 per cent. A més també ha destacat que l'ocupació laboral ha superat els dos milions de persones.

Per això Morata, demana al govern espanyol que es tinga més en compte a la Comunitat Valenciana: "És el moment de què la Comunitat Valenciana estiga a l'agenda del Govern d'Espanya. En la del Ministeri d'Economia perquè les principals empreses comercials són valencianes, la nostra indústria turística és líder, també en la del Ministeri de Foment, per la posició estratègica per a la connexió amb el sud d'Europa". També va reivindicar la competitivitat de la nostra agricultura malgrat les poques subvencions que rep.