El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites acaben el curs com començaren, "al costat de les famílies"

Una professora atén a un alumne en les Carmelites

El centre prepara un original Festival de Curs que enguany serà en línia, amb una gala, i amb la participació activa de les famílies des de sa casa. Serà el pròxim 25 de juny. 
 

"Proximitat i acompanyament" són dos dels valors que potencien a les Carmelites i que, han mantingut malgrat les circumstàncies dels últims mesos. 

A punt d'acabar aquest peculiar curs lectiu, parlem en les Carmelites per vore com s'han adaptat a la nova situació, i el seu director Jaume Puchades ens explica que "hem acabat com vam començar, al costat de les famílies". Puchades reconeix que no es pot substituir una relació personal per una pantalla, i per això han tractat d'oferir un tracte personalitzat i individualitzat, adaptant-se a cada cas particular perquè "hem de ser una ajuda i no un problema". Tot l'equip docent, format per vora 50 membres, s'ha preparat i ha adaptat la relació i l'aprenentatge al nou canal, per tal de poder atendre als 500 alumnes que tenen, com si estigueren en el centre. 

Ara en els últims dies de curs es permet la visita al centre d'alumnes per a cites individuals amb professors, per tal de resoldre dubtes que tinguen. També treballen en un fi de curs reinventat, per les circumstàncies. Serà el pròxim 25 de juny de vesprada i totes les famílies podran seguir-lo en línia, i participar en votacions i sorpreses. I com no,  el centre es prepara per al pròxim curs tenint en compte totes les incògnites que encara hi ha. En principi es preveu la tornada presencial a les aules el pròxim 7 de setembre, però des de les Carmelites es preparen per a qualsevol possible escenari a espera que es publiquen les ordes concretes. 

Recordeu que ara mateix està obert el termini per a les preinscripcions, tot per via telemàtica.