El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites acomiada el curs celebrant els aniversaris dels clubs del cole

El Festival del fi de curs de les Carmelites serà este dimecres 21 de juny, a les 19.30 hores al poliesportiu Francisco Laporta.

El Club Deportivo Vedruna compleix 20 anys, i els Montañeros 50. Tot el col·legi ha preparat un fi de curs especial per estos aniversaris, i hem estat a l'assaig general. Pots vore-ho en vídeo!

El col·legi Carmelites Vedruna d'Alcoi celebra com cada any el seu festival de fi de curs, en el que s'involucra tot el cole i que cada vegada ens sorprén amb una història concreta. I enguany el festival està dedicat als dos clubs del cole, el Club Deportivo Vedruna i Montañeros Vedruna.

Els Montañeros són ja tot un clàssic, amb 50 anys de trobades, caps de setmana en la natura i campaments. Alicia Jordá, responsable del club, ens explica en el vídeo que ja han viscut tres generacions, i que actuals membres dels Montañeros tenen avis que ja van ser també Montañeros en la seua època.

I el Club Deportivo Vedruna compleix 20 anys, on els alumnes poden jugar no sols a futbol sinò també a altres molts esports. El president del club, Mariano García-Valladolid, explica que no és tan sols un club esportiu, sinó que suposa un lloc de trobada per als amics el cap de setmana.

Així que el Festival enguany de les Carmelites ret homenatge a estos dos clubs, amb coreografies i ambientació pensada en ells i que de segur faran les delícies de totes les famílies que assistisquen. Serà este mateix dimecres 21 de juny, a les 19.30 hores, en el Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi.