El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites celebren el 763 aniversari de la "carta pobla" d'Alcoi

El col·legi ha celebrat la "setmana de la història" amb activitats perquè els alumnes coneguen la història de la seua localitat

El dia 17 de març es va celebrar el 763 aniversari de la "carta pobla" d'Alcoi, acta fundacional de la ciutat i que reconeixia els seus drets i privilegis. És per això que com cada any, el col·legi de Les Carmelites, ha dedicat la "setmana de la història" a aquest esdeveniment, per a contar i fer conéixer als alumnes la història de la localitat mitjançant diferents activitats.

Els escolars han pogut visitar les muralles o els carrers més antics de la ciutat. També han representat l'arribada dels primers pobladors d'Alcoi, i van tindre una xarrada a la qual també van poder assistir els familiars on s'explicava com va ser la fundació del municipi. 

Però, sens dubte, una de les activitats que més va agradar entre els alumnes, va ser la representació teatral al saló de plens de l'Ajuntament, de la concessió de la "carta pobla". Els xiquets i xiquetes van viatjar en el temps fins a l'any 1256 i es van convertir en personatges que vivien durant el naixement d'Alcoi.