El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites d'Alcoi, on "l'emoció és la base de qualsevol aprenentatge"

Les Carmelites obrin les seues portes a tots els interessats en conéixer el centre i el seu model d'aprenentatge. Es pot sol·licitar cita o fer un primer contacte amb el vídeo que han preparat. T'oferim tota la informació i contacte.

La pandèmia ha impedit enguany que els centres escolars puguen celebrar jornades de portes obertes com es tenia costum, però això no impedeix que els col·legis es donen a conéixer amb altres vies adaptades a la nova realitat. Així ho han fet en el col·legi les Carmelites d'Alcoi, on ens presenten un vídeo que concentra les claus del seu model d'aprenentatge: un entorn familiar, d'educació plurilingüe i emocional, i amb el lema "tot per amor, res per força" per tal d'afavorir als estudiants una de les "millors experiències de la seua vida".

Si vols saber més del centre, les Carmelites et facilita una visita particular al centre, sense aglomeracions, i sota cita prèvia. Tan sols cal cridar al 96 554 47 02 i concretar el dia i hora.


I mentre ajuden als pares amb l'elecció del col·legi, des de les Carmelites, també orienten els estudiants més majors en l'elecció del seu futur acadèmic. Com s'ha fet en els últims anys, el centre celebra les jornades d'orientació "Mirant al Futur". En altres anys, quan la situació sanitària ho permetia, es feien en col·laboració amb altres centres educatius i s'ajuntava en un mateix lloc a estudiants i professionals. Enguany no es pot fer en aquest format però sí que se celebren diverses xarrades informatives tant a alumnes com a pares, sobre les diferents possibilitats acadèmiques. I en abril, els alumnes tindran trobades virtuals amb professionals d'aquells sectors on han mostrat interés, i a qui podran preguntar les curiositats que tinguen per un treball concret.