El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites, on comença tot

"Arribarà el moment de tornar a l'escola i reprendre els somnis". Les Carmelites d'Alcoi mostren en un vídeo el seu estil "propi i autèntic" d'educació, amb un missatge optimista per al pròxim curs 2020-2021, perquè junts es pot aconseguir un futur millor. 

El pròxim 7 de setembre, com tots esperem, està previst que es reinicie l'escola presencial, i des de Carmelites animen a eixe moment amb un vídeo en què destaquen tots els valors del centre. 

Aquesta atípica situació que vivim ens ha obligat a tots a tancar la porta de cases, comerços i empreses. També als col·legis, com les Carmelites, on han tancat la porta física, la de fusta que dóna al carrer, però no una altra, la de l'ànima i la col·laboració, perquè "la Família Vedruna és una casa de portes obertes". Així ens ho mostren en un vídeo on detallen els valors que defineixen l'educació del centre, i on trobem inclusió, cooperació, col·laboració, imaginació, estima a la natura, implicació, i treball per un futur millor. En definitiva, una "educació amb el cor", perquè la vida en l'escola no són sols projectes i matèries lectives, sinó també lliçons de vida.

Si vols saber més sobre les Carmelites, pots seguir els seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram, on ens contem com estan passant el confinament els alumnes amb activitats com aquesta: