El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les cendres de Camilo Sesto es traslladaran a Alcoi, on l'Ajuntament ja treballa en un museu de l'artista

Camilo Sesto, en l'homentage rebut en Alcoi a 2016

Alcoi prepara també un acte de comiat "a l'altura de Camilo, on totes les alcoianes i alcoians i els admiradors que desitgen estar en Alcoi puguen acomiadar-se d'aquest artista universal", ha assenyalat l'alcalde Toni Francés.

L'Ajuntament d'Alcoi ha confirmat que les cendres de Camilo Sesto seran traslladades a Alcoi per al descans etern de l'artista, una ciutat, la que el va veure naixer, que també podria acollir un museu en memòria del cantant. El govern municipal ja es troba coversant amb el responsable testamentari de Camilo per donar-li forma al projecte.

El trasllat de les cendres de l'artista "no serà imminent", asseguren des de l'Ajuntament, després que aquest matí haja estat oberta la seua capella ardent en la seu de la SGAE (a Madrid), on s'ha desplaçat una comitiva alcoiana formada per l'alcalde Toni Francés i els regidors Jordi Martínez i Raül Llopis. Per tant, no s'ha confirmat quan arribaran les restes a Alcoi ni on es dipositaran, però ja se sap almenys que l'artista descansarà eternament en la ciutat que el va veure nàixer, tal com era la seua voluntat.

D'altra banda, Alcoi prepara també un acte de comiat "a l'altura de Camilo, on totes les alcoianes i alcoians i els admiradors que desitgen estar en Alcoi puguen acomiadar-se d'aquest artista universal", ha assenyalat l'alcalde Toni Francés.

Capella ardent a Madrid

Multitudinària jornada la que s'ha viscut a la seu de la SGAE aquest matí per a acomiadar l'artista alcoià més universal. Des de primera hora les cues han rodejat l'edifici de la Societat General d'Autors, estenent-se  per diversos carrers. Per allí ha passat el Ministre de Cultura en funcions, José Guirao, i molts representants del món cultural i de la música. Des d'Alcoi, més enllà de la representació institucional, també s'han traslladat familiars i representants del Club de Fans.

Multitud de gent als voltants de la capella ardent de Camilo, instal·lada en la seu de la SGAE