El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les comarques celebren 86 premis al rendiment acadèmic

Alguns dels alumnes premiats. Imatges facilitades pels centres.

Alcoi: 27 premiats en primària, 15 en secundària.
Ibi: 13 premiats en primària, 3 en secundària
Muro: 5 premiats en primària, 3 en secundària
Cocentaina: 3 premiats en primària, 1 a secundària.
 

64 alumnes de primària i 22 de secundària han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic a les nostres comarques. La meitat són d'Alcoi, on tots els col·legis compten amb algun alumne excel·lent.

La Conselleria d'Educació ha publicat el llistat d'alumnes que han rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic, per acabar amb notes excel·lents els últims cursos. I les nostres comarques compten amb un nodrit nombre d'alumnes premiats, un total de 86 entre primària i secundària en els diferents municipis de l'Alcoià i el Comtat.

La Salle d'Alcoio, amb 3 alumnes premiats, un de primària i dos de secundària. Són Marta S., Nicolás C. i Paula V.


A Alcoi, tots els col·legis que hi ha a la ciutat, els 12, compten amb algun premiat en primària, fins a un total de 27 alumnes amb expedient excel·lent. Ibi té 13 premiats, Castalla 6, Cocentaina i Onil 3, i Tibi 2. Destacar Muro, amb 5 alumnes premiats, dos del Montcabrer i tres del Bracal. I els Centres Rurals Agrupats de les comarques també compten amb premis, 2 al CRA L'Encantada de Planes i 1 al CRA Riu Serpis de L'Orxa.

Laia Gramaje, Eva Ye i Ana Silvestre, premis de primària de les Esclaves, amb Marta Montaner, premi del CRA Riu Serpis de L'Orxa. Les quatre cursen enguany primer d'ESO a les Esclaves d'Alcoi.

Leyre Sempere, Lucas Belda i Olga Simarro, alumnes amb expedient acadèmic excel·lent en el CEIP Miguel Hernández.

Pel que fa a secundària, 15 alumnes d'Alcoi han rebut el premi a l'expedient, 3 de Muro de l'IES Serra de Mariola, 3 d'Ibi i 1 de Cocentaina, del centre Sant Francesc d'Assís.

Ací es pot consultar les resolucions d'Educació amb els noms dels premiats, tant de primària com de secundària. En el cas dels premis de secundària, la resolució detalla que la situació viscuda amb la pandèmia es van adaptar els criteris d'avaluació, i "l'alumnat ha fet un esforç extraordinari, que s'ha reflectit en els resultats acadèmics i conseqüentment en el nombre de persones premiades".