El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les comarques registren temperatures sota 0 aquesta nit

Un arbre ple de caramells, aquest matí al parc de Cervantes d'Alcoi. 

Es preveu que les temperatures mínimes continuen al voltant dels 0 graus fins dimarts 8 de desembre, quan pujaran lleugerament.
 

A l'Alqueria d'Asnar s'ha arribat als -2,7 graus, Gaianes ha registrat -1 grau, i en diverses zones d'Alcoi ha rondat els 0 graus. A Cervantes, els vianants han pogut gaudir d'una imatge com aquesta, d'un arbre ple de grans caramells de gel. 

L'hivern s'arrima a poc a poc a les comarques. Fa uns dies vam viure el primer episodi de gel i granís, tot i que en eixe moment les temperatures no eren baixes. Però ara el fred ja es nota. Aquesta nit les temperatures han descendit prou a les comarques, fins i tot sota els 0 graus. Segons les dades arreplegades per Meteoclimatic, la temperatura més baixa a les comarques ha sigut de -2,7 graus a l'Alqueria d'Asnar, o -1 grau a Gaianes. A Alcoi, el nucli urbà s'ha quedat al voltant dels 0 graus, però en punts com en el Baradello Gelat ha baixat fins al -1,8 graus. 

A prop, a Villena, s'ha registrat una de les més baixes de tota la Comunitat Valenciana, amb -3,5 graus, segons informa AEMET: 
 

 

Les baixes temperatures es mantindran almenys durant tot el pont de desembre, i no es preveu un increment lleuger fins al dia 8, on les mínimes estaran al voltant dels 6 graus. 

Tota la informació sobre l'oratge ací, amb Jordi Payá.