El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Les comissions informatives enfronten a govern i oposició en Muro

Façana de l'Ajuntament de Muro, imatge recurs.

Compromís denuncia que "s'eliminen els fòrums de participació reglats" amb la supressió de les comissions informatives. Des del govern asseguren que les preguntes s'atendran en les Juntes de Portaveus.

El plenari ordinari d'aquest mes a Muro ha evidenciat el confrontament entre l'actual govern i el grup de Compromís, i ha sigut per les comissions informatives. Fins ara hi havia una comissió per cada regidoria, que es reunia cada dos mesos i donava comptes de tots els assumptes. El nou govern ha decidit suprimir--les per dos comissions de seguiment concretes i referides a dos qüestions: les obres al Bracal i la remunicipalització de serveis. La resta de temes, expliquen des del consistori, es debatran a la Junta de Portaveus, que es reunirà cada 15 dies.

Des de Compromís asseguren que la Junta de Portaveus encara no s'ha constituït i que esperen que els convoquen. Tot i això ho consideren una "falta de transparència del nou equip de govern, que està eliminant els fòrums de participació reglats, on l'oposició podem exercir la nostra llavor fiscalitzadora", i lamenten que haja sigut una "decisió unilateral no consensuada". Per la seua banda des del govern municipal asseguren que es tracta d'una reorganització en les formes de treballar, i en les Juntes de Portaveu "estem oberts a tot el que es pregunte".