El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les companyies que havien d'actuar al Teatre Principal comencen a buscar altres espais

Cartell on s'indica que Identitas actuarà al Centre Cultural
Identitas ha aconseguit mantindre el dia del seu espectacle encara que escenificaran 'Crimen' en el Centre Cultural

Després de conéixer la noticia de que La Dependent suspén l'activitat i la gestió del Teatre Principal d'Alcoi a partir de març, algunes companyies que ja tenien programades actuacions comencen a buscar altres possibilitats. Una d'elles és la companyia Identitats, que havien d'escenificar l'obra 'Crimen' al Principal. Segons la companyia 'Identitas', la decisió que hi han pogut consensuar amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi és que actuen al Centre Cultural el mateix dissabte 17 de març.

Després de conéixer la noticia de que La Dependent suspén l'activitat i la gestió del Teatre Principal d'Alcoi a partir de març, algunes companyies que ja tenien programades actuacions comencen a buscar altres possibilitats. Una d'elles és la companyia Identitats, que havien d'escenificar l'obra 'Crimen' al Principal.

Segons la companyia 'Identitas', la decisió que hi han pogut consensuar amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi és que actuen al Centre Cultural Mario Silvestre el mateix dissabte 17 de març a les 20:30 h.