El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les corporacions musicals d'Agost, Manuel i Banyeres aspiren a ser la millor banda de música festera

Les corporacions musicals d'Agost, Manuel i Banyeres aspiren a ser la millor banda de música festera
Aquesta és la segona edició dels premis Sant Jordi d'interpretació

El pròxim 29 de setembre se celebrarà al teatre Calderón la segona edició del Premi Sant Jordi d'interpretació de música festera. Totes tres aspiren a ser la millor banda de música de Moros i Cristians en uns guardons que organitza l'Associació de Sant Jordi. Hi ha huit mil euros en premis

Agost, Manuel i Banyeres aspiren a ser la millor banda de música de Moros i Cristians en la segona edició del Premi Sant Jordi d'interpretació musical que se celebrarà el pròxim 29 de setembre al Teatre Calderón d'Alcoi, i que enguany ofereix premis per valor de 8.000 euros.

Les tres entitats que han presentat la seua candidatura han sigut, el Centre Artístic Cultural Verge de la Pau, d'Agost, l'Agrupació Musical de Manuel i l'Agrupació Musical La Nova, de Banyeres.

Aquest premi està organitzat per l'Associació de Sant Jordi.

Aquest any no hi ha hagut tantes participacions perquè a moltes bandes els ha coincidit la data amb altres esdeveniments. Segons l'assessor musical de l'Associació de Sant Jordi, Juan Luis Guitart, “moltes bandes han mostrat interés per participar, però tenien altres compromisos en la mateixa data que els han fet impossible estar a Alcoi”. I per això, l'Associació, analitzarà la possibilitat de variar les dates del concurs per a l'edició de 2019.

El dia 29 de setembre a les 19.00 hores, les tres bandes interpretaran tres peces en el concurs: un pasdoble de presentació, una marxa cristiana obligada per l'organització i una marxa mora de lliure elecció.

La banda guanyadora obtindrà un premi de 4.000 euros. El segon premi està dotat de 2.500 euros, mentre que el tercer oferirà 1.500 euros. En total, 8.000 euros en premis per a distingir a les millors bandes de música de Moros i Cristians de la Comunitat Valenciana baix el prisma de l'Associació de Sant Jordi.