El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Corts Valencianes rebran oficialment el xiquet Sant Jordiet

Sant Jordiet, amb el puny en alt, junt als seus companys dels Salesians Joan XXIII / L. Silvestre
La visita està programada per al dimarts 13 de febrer

El màxim representant de la Festa de 2018 visitarà les Corts Valencianes. Juanjo Valls, Sant Jordiet, estarà a la institució que representa al poble valencià aquest dimarts 13 de febrer. Aquestes visites són habituals entre els representants de les festes més importants de la Comunitat, com ara les Falles, les Fogueres d'Alacant o les Gaiates de Castelló. Però mai abans la figura central de la fetsa alcoiana havia rebut tal honor. DImarts 13, a les 13h en les Corts i amb el seu president, Enric Morera

El màxim representant de la Festa de 2018 visitarà les Corts Valencianes. Juanjo Valls, Sant Jordiet 2018, estarà a la institució que representa al poble valencià aquest dimarts 13 de febrer a les 13 hores. Aquestes visites són habituals entre els representants de les festes més importants de la Comunitat, com ara les Falles, les Fogueres d'Alacant o les Gaiates de Castelló. Però mai abans la figura central de la fetsa alcoiana havia rebut tal honor. DImarts 13, a les 13h en les Corts i amb el seu president, Enric Morera.

La informació ha estat confirmada per l'Associació de Sant Jordi i la mateixa Filà Mudejares, a la que pertany el xiquet Juanjo, a ARAMULTIMÈDIA.

La intenció és que el president de les Corts, Enric Morera, reba al Sant Jordiet. Juanjo Valls, que no estarà a soles en la visita sinó que l'acompanyarà una representació dels Salesians Joan XXIII (el seu 'cole'), la Filà Mudejares, l'Ajuntament d'Alcoi i membres de l'Associació de Sant Jordi.