El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les dones rurals també alcen la veu per a celebrar el 8 de març

Gràcies a un vídeo llançat amb ocasió del Dia de la Dona, la Mancomunitat de l'Alcoià Comtat ha volgut donar protagonisme a les dones de l'àmbit rural de les nostres comarques. El document, que porta per eslògan 'ni un pas enrere', recull testimonis femenins sobre experiències personals i valoracions sobre l'evolució de la situació de la dona.

Els responsables del projecte asseguren que l'objectiu és "donar veu a les dones perquè compartisquen la seua experiència i el seu punt de vista sobre com ha evolucionat la vida de les dones en el món rural, a la vegada que reflexionen sobre quina és la seua situació actual".

Altres iniciatives de la 'Manco'

La Mancomunitat compta també amb un Servei d’Igualtat gratuït i itinerant que ofereix informació en matèria d’igualtat i prevenció de la violència; tot açò sumat a diferents tallers en els centres d’educació secundària.

En l’actualitat s’estan duent a terme diferents tallers de prevenció de violència en els instituts de Muro i Banyeres de Mariola, amb alumnat de primer de batxillerat i primer d’ESO, i el taller ‘No em toques el Whatsapp’, desenvolupat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a segon d’ESO.