El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat assessorarà les empreses per aconseguir un Pla d'Igualtat

Part del triptic / Manco

El fet de tindre el Pla d'Igualtat fa que les empreses obtinguen el segell 'Fent Empresa. Iguals en Oportunitats'

Millora de competitivitat, la millora del clima laboral i la major facilitat per a accedir a subvencions, a més de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les persones treballadores. Aquests són només alguns dels avantatges de tindre un Pla d'Igualtat. Les empreses de més de 50 treballadors estan obligats a tindre'n un i en les pimes és recomanable. La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat assessora de forma gratuïta les empreses per aconseguir-ho.

Un Pla d’Igualtat és un conjunt de mesures que respon a les necessitats detectades a un organisme en matèria d’igualtat després de realitzar un diagnòstic detallat. El fet de tindre el Pla d'Igualtat fa que les empreses obtinguen el segell 'Fent Empresa. Iguals en Oportunitats' de la Generalitat.


El Pla compta amb un doble objectiu: seguir avançant per assolir la igualtat real entre dones i homes i donar suport a les empreses de les comarques. Les empreses de més de 50 treballadors i treballadores que no tinguen aquest Pla podran ser sancionades. El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat és qui fa l'assessorament a les empreses que ho demanen.