El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les empreses necessiten professionals en robòtica industrial o automatització. AIJU els forma

AIJU

La formació és gratuïta i presencial. Començarà juliol. 

El teixit industrial de les nostres comarques demanda professionals relacionats en electricitat, qualitat, robòtica industrial o automatització. AIJU impartirà cursos amb 30 places per a persones desocupades.

AIJU formarà persones en situació de desocupació. La formació es gratuïta i està subvencionada per Labora. L’objectiu és donar resposta a les necessitats de personal en les empreses de les nostres comarques.


Quins cursos ofereixen?
El curs ‘Operacions auxiliars d'electricitat i automatització industrial per a l'empresa 4.0’, s'impartirà en les instal·lacions d’AIJU del 8 de juliol al 29 d'octubre, en modalitat presencial, i constarà de 205 hores lectives que es realitzaran de dilluns a divendres en horari de 9.15 a 13:15h. Constarà de 5 mòduls formatius i abordarà conceptes com les instal·lacions elèctriques industrials, planificació i muntatge de circuits, motors, sistemes automatitzats, descripció i programació d'autòmats, manteniment industrial i anàlisi d'avaries, comunicacions industrials, robòtica, indústria 4.0, etc.

D’altra banda, el curs 'Control de qualitat en la indústria del plàstic', s'impartirà en les instal·lacions d’AIJU entre el 19 de juliol i el 20 de novembre, en modalitat presencial, i constarà de 230 hores lectives que s'impartiran de dilluns a divendres en horari de 9.30 a 13:30h. En aquest cas, el curs constarà de 4 mòduls formatius i abordarà conceptes com a gestió de qualitat, documentació del sistema de qualitat, auditories, certificació i acreditació, eines de la qualitat, estadística, millora contínua, gestió mediambiental, assajos i metrologia, etc.

Tal com explica la responsable de formació d’AIJU, Maite Romero,ambdues formacions tenen com a objectiu afavorir l'activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals oferint-los, al mateix temps, noves oportunitats d'ocupació i formació”.