El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les entitats juvenils d'Alcoi poden optar a 2.000 euros per als seus projectes

Imatge genèrica d'activitats juvenils
HI ha un màxim de 10.000 euros a repartir entre entitats juvenils alcoianes

El termini màxim per a sol·licitar la subvenció és el pròxim 25 d'abril. Amb aquesta ajuda es vol potenciar les activitats juvenils a Alcoi. És el segon any que es convoquen després de 15 anys sense aquest tipus de subvencions a entitats juvenils.

És el segon any consecutiu que l'Ajuntament d'Alcoi trau la convocatòria d'ajudes, després de 15 anys sense cap subvenció d'aquest tipus. En la convocatòria de l'any passat foren els Scouts Mafeking 265 i el Grup Juniors Endavant els que accediren a aquesta subvenció de 2.000 euros, i que els ha ajudat a dur endavant les seues activitats i projectes.

El termini per a presentar-se conclou aquest 25 d'abril, dia inclòs. Ací pots consultar el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant on es publica la convocatòria d'ajudes, i a la que pot optar qualsevol associació o entitat que estiga legalment constituïda i sense ànim de lucre. Ha d'estar inscrita en el registre general d'associacions d'Alcoi i tindre domicili social a la ciutat, a més de complir la llei general de subvencions. Com a novetat enguany, no cal justificar tot el projecte, sinó tan sols la part a subvencionar. Des del consistori expliquen que tot i que es poden presentar activitats que es fan en qualsevol lloc, s'intentarà primar aquelles que se celebren dins la ciutat.

Per a la regidora de joventut, Maria Baca, aquestes ajudes sonen "suport al teixit associatiu juvenil i motiva la implementació de projectes d'oci educatiu, els quals fomenten valors cívics i la participació juvenil".