El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les errades condemnen a Unión Alcoyana FS

@PSTFotografia
El Novelda va gunyar per 5-4

L'inici del partit i com es va plantejar convidava a l'optimisme. Però Unión Alcoyana FS, amb errades en moments claus, va afavorir que els del Vinalopó s'emportaren el triomf final. La reacció no arribà mai a ser efectiva i els de Javi Silvestre anaren a contra remolc. Caldrà millorar de cara al pròxim compromís per tal de no perdre el ritme dels millors. 

Superat l'equador del primer acte els alcoians s'avaçaren. Mauro, en un tres contra un, posaria el 0-1 a passada de Bili. Tot i això, en nou minuts el Novelda li va pegar la volta al duel. Al descans, els locals ja estaven per davant en el marcador amb un clar 3-1. 

Només començar el segon període Bili va recurtar les distàncies després d'aprofitar un rebuig. Unión Alcoyana FS tornava a estar dins del partit. Mauro va tindre l'oportunitat d'empatar però la pilota es va anar fora per poc. El fet de perdonar al final va passar factura. Els locals van aprofitar un robatori en mitja pista per a muntar una contra un per a batre per a Nacho i col·locar el 4-2. A sis minuts per a la fi Bili tornaria a retallar (4-3). 

Unión Alcoyana FS va fer nova errada i el Novelda va situar el 5-3. Bili, d'un tret creuat imparable deixà el 5-4 definitiu.