El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Esclaves conviden a visitar l'exposició Stop al Foc

Estarà al centre educatiu tot el mes de febrer, oberta a alumnes, famílies i visitants. La mostra, de la mà del parc natural de la Serra de Mariola, ens ajuda a conéixer el nostre entorn per aprendre a evitar incendis.

La Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals de la Generalitat, i la Serra Mariola mitjançant parcs de la Generalitat, han preparat aquesta exposició informativa que està instal·lada al col·legi les Esclaves d'Alcoi. Són 10 panells informatius on s'explica "la importància dels valors del bosc mediterrani, la seua riquesa en biodiversitat i les seues funcions vitals per a sustentar la vida de l'ecosistema". Des de les Esclaves expliquen que "precisament, apreciar la seua importància permet mostrar major atenció a les conductes de risc que poden provocar un incendi forestal".

La mostra es pot visitar fins al 28 de febrer a l'entrada del col·legi. Forma part del projecte educatiu 'Serra de Mariola, tota a floretes'. "Aquest projecte pretén donar a conéixer a l'alumnat l'entorn de la Serra de Mariola, la seua bellesa però també els seus problemes, i aprofitant el 25 aniversari del gran incendi que va afectar més de 10000 fanecades de la serra, promoure la prevenció d'incendis forestals, dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 15. Vida en ecosistemes terrestres, que proposa l'ONU. El que es busca és una implicació dels més joves en la defensa del bosc".