El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Esclaves d'Alcoi celebren la primera Milla Solidària

Lorena Padilla i Pablo Verdu presenten la Milla Solidària amb el regidor d'esports i educació Alberto Belda
Tindrà lloc aquest diumenge 3 de juny en els carrers al voltant del centre educatiu a la zona nord de la ciutat

Serà aquest 3 de juny als voltants del col·legi. La inscripció costa 3 euros per als menors de 12 anys i 5 euros per als majors, i tot l'arreplegat serà per a comprar material escolar per a un col·legi de Guinea Equatorial. És una de les activitats que el col·legi organitza per a celebrar el 40 aniversari des que es mudaren des del centre a la zona nord d'Alcoi

El col·legi les Esclaves d'Alcoi conviden a tots a la primera Milla Solidària, una cura pels carrers al voltant del col·legi i amb una finalitat solidària: aportar diners per a comprar material escolar per a un col·legi de Guinea Equatorial.

Pablo Verdú, cap d'estudis de les Esclaves, explica que es tracta d'una "activitat divertida, per ajuntar-se i passar-ho bé, al mateix temps que fem esport i som solidaris". De fet, l'objectiu és animar a tota la família a participar i per això s'han fet fins a 8 categories diferents on té cabuda tot el món. La professora Lorena Padilla diu que "ho hem preparat amb molta estima i il·lusió. És una carrera perfecta per a tots aquells que encara no s'han iniciat en el món del running".

El col·legi vol així recordar les curses populars que es feien pel barri fa ja més de dos dècades. I han aprofitat també que enguany celebren el 40 aniversari des que el col·legi es va traslladar des del carrer Goya del centre fins a la Zona Nord.

Però a més d'un dia de festa sana i familiar, es tracta d'una activitat solidària. Les inscripcions costen 5 euros per als majors de 12 anys, i 3 euros per als menors; i tot l'arreplegat es destinarà al col·legi Francisco Javier de Guinea Equatorial, per tal d'ajudar al centre amb la compra de material escolar. Es tracta d'un dels projectes de l'ONG PROACI, depenent de la Fundació ACI de les Esclaves. També està la possibilitat de col·laborar mitjançant un dorsal 0.

Tota la informació sobre l'itinerari, punts de trobada i més, es pot consultar en aquest document. Les inscripcions s'han de fer mitjançant la web Toprun. Ja hi ha més de 200 inscrits, i atenció, perquè el termini conclou aquest dijous 31 de maig a la nit.