El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les famílies amb beca de menjador rebran per SMS un val per a adquirir aliments en Consum

El ‘val-beca menjador’ té un valor de 60 euros / Cosum Facebook

La Conselleria d'Educació manté les beques menjador per a les famílies de vora 60.000 estudiants, com una forma d'assegurar l'adquisició gratuïta d'aliments durant la suspensió de les classes a causa del Coronavirus. Les famílies rebran un 'val' via SMS als seus telèfons mòbils, amb què podran adquirir aliments per valor de 60 € -per cada fill- en els establiments Cosum i Charter.

D'aquesta manera es rebrà un enllaç que condueix a un espai en què cal posar el DNI o NIE del pare, la mare o tutor/a legal del menor que va sol·licitar aquest curs escolar la beca menjador de cada fill/a. Una vegada fet aquest pas, les famílies tindran accés al 'val-beca menjador' per a cada fill/a, un val que es podrà bescanviar per aliments en qualsevol supermercat de la cadena Consum / Charter.

El 'val-beca menjador' té un valor de 60 euros que substitueix el servei de menjador escolar del 16 de març al 3 d'abril. Cada 'val-beca menjador' només es pot utilitzar una vegada, així que des de la Conselleria consideren "molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill/a i per valor de 60 euros en una sola compra".

En Alcoi hi ha tres establiments Consum (Tirant Lo Blanc, s/n; Sabadell, 22; i Alameda, 17), i un respectivament en Ibi (Av. de la Província, s/n), a Castalla (Av. Onil, s/n), a Onil (Av. Castalla, s/n), i Banyeres (Av. Ramón y Cajal).