El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Les famílies amb beca de menjador rebran per SMS un val per a adquirir aliments en Consum

El ‘val-beca menjador’ té un valor de 60 euros / Cosum Facebook

La Conselleria d'Educació manté les beques menjador per a les famílies de vora 60.000 estudiants, com una forma d'assegurar l'adquisició gratuïta d'aliments durant la suspensió de les classes a causa del Coronavirus. Les famílies rebran un 'val' via SMS als seus telèfons mòbils, amb què podran adquirir aliments per valor de 60 € -per cada fill- en els establiments Cosum i Charter.

D'aquesta manera es rebrà un enllaç que condueix a un espai en què cal posar el DNI o NIE del pare, la mare o tutor/a legal del menor que va sol·licitar aquest curs escolar la beca menjador de cada fill/a. Una vegada fet aquest pas, les famílies tindran accés al 'val-beca menjador' per a cada fill/a, un val que es podrà bescanviar per aliments en qualsevol supermercat de la cadena Consum / Charter.

El 'val-beca menjador' té un valor de 60 euros que substitueix el servei de menjador escolar del 16 de març al 3 d'abril. Cada 'val-beca menjador' només es pot utilitzar una vegada, així que des de la Conselleria consideren "molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill/a i per valor de 60 euros en una sola compra".

En Alcoi hi ha tres establiments Consum (Tirant Lo Blanc, s/n; Sabadell, 22; i Alameda, 17), i un respectivament en Ibi (Av. de la Província, s/n), a Castalla (Av. Onil, s/n), a Onil (Av. Castalla, s/n), i Banyeres (Av. Ramón y Cajal).